PENGUMUMAN


KEPADA SEMUA PELANGGAN2 JHD YG DI HORMATI..

-----------------------------------------------------------------------------------------


----------------------------------------------------------------------------------------


UNTUK SEBARANG PERTANYAAN,
SILA SMS / WASSAP 0129265593 ATAU EMAIL YE
...JGN TGGLKAN PERTANYAAN ANDA DIRUANG KOMEN..


- JHD TIDAK MENYIARKAN HARGA SEBENAR DLM BLOG INI ATAS SEBAB2 TERTENTU...(Harga permulaan ada tercatat dalam link sebelah kiri)

- KEPADA YG BERMINAT UTK MEMBUAT PESANAN, SILA BERBUAT DEMIKIAN
> 1 MINGGU SEBELUM PICK UP DATE <

...SILA GUNA BORANG PESANAN YG ADA DI DALAM WEBSITE INI.

- DEPOSIT 50% UNTUK SETIAP TEMPAHAN MELEBIHI RM50

- JHD ADA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN PENGHANTARAN PADA HUJUNG MINGGU SAHAJA DI SEKITAR LEMBAH KLANG DGN CAJ BERPATUTAN MENGIKUT LOKASI


HARAP MAKLUM..






Japanese Soufle Cheese Cake with Choc. Ganache


Order dr Yati @ Time, Glenmarie...
Japanese Soufle Cheese Cake dgn Choc. Ganache & Fresh strawberry...
Yati juga order sekotak B.Berry Cheese Tart.....
TQ yer yatie...

Transformer..





Kek seberat 4kg ini order dr Fakrul @ Concorde, Shah Alam...
Chocolate cheese cake dgn edible & toys...
TQ FAkrul...

Hantaran CC - Krim & Gold








Order dr Fiza @ Klang..on behalf of adik dia......
TQ Fiza


CC Hantaran White pink (fondan)




Order dr Aina...fondan white pink....untuk hari pertunangannyer mggu lepas...
Alhamdulillah Aina menyukai nyerr...
TQ Aina...



Japanese Soufle Cheese Cake with Choc. Ganache



Order dr Ito @ Taman Sri Gombak (kalo x silap)...kalo silap mntk maap yer ito...
Ito ni dah lama tya...dr awal bln lg...tp sbb sy dah closed order awal bulan ari tu, so br skrg ler dpt order.....
Ito nak Cheese cake yg dilimpahi dgn choc. ganache & hiasan Strawberry segar....
TQ yer Ito...harapnyerr puas ati la yer...

Carrot cake utk Nonie



Bakal ibu muda...taukey Busana Muslimah di Sg. buloh ni...dok terliur2 teringat kek kwin dia itu ari...
masa bersanding dpt mkn secoet jer katanyer....skrg ni dah x leh tehen dahhh...siang mlm dok igt kek lobak...muehehehhe.....
sbb kek utk mkn2....deco pun suka-suki....yeeee!!...
TQ yer Nonie!!...(pssstt...ngah carik time nak gi butik awak nih)...heheh

Swiss roll - b.berry


Lama sungguh x buat swiss roll nih.....actualy saya x amik order dah utk swiss roll..sbb mcm x berbaloi plak dgn bahan & cara baking yg renyah tu.....
Silap2 buat pun, mau trus pecah masa gulung...x pun sumer kulit tersiat...mau nangis ler kalo gtu...
tp ms Maal Hijrah ari tu, Noni (yg order kek hantaran & kek kawin besor - 2~3 bln lepas) order plak...
hubby nyer yg suka katanyer....gagahkan juga...sbb riso kot org ngidam nih...hehehhe
kira saya sambil asak skill yg dah karat tu...
Alhamdulillah...w/p lama dah x buat...s.roll ni amat bekerjasama dgn saya....outcome pun..Alhamdulillah...
Pas deliver s.roll & kek pd Nonie...sy blum lg smpi rumah, nonie dah sms...
"Kak, sdpnyer kek gulung akk!!..hubby mkn berketul2 nih...dah hampir habis 1 gulung..."
Fuhhh...tq yer nonie...

Bola???/



Demam masa M'sia dpt kalahkan Thailand dlm SEA game...heheh
lg satu las menet order dr AS....
Dia soh say buat Almond brownies tp berat 2kg...cmno tu??
x la ghoper brownies...dah trnform ke rupa kek plak...
As soh saya deco Man.U vs Liverpool...tp sy kesuntukan masa...so ini jer la hasilnyerr
Alhamdulillah...cantik kek tu kata AS....
trus booking utk b'day anak dia March thn dpn...InsyaAllah...
TQ AS...

Love shape



Yg ni pun order las menet...order dr kakak ipar Amy..."AS"
ptg dia sms saya...mntk tlg buatkan kek kecik utk b'day hubbynyer...bentuk love..
nak kek kecik jer, sbb mkn 4 org....
saya kata..x dapek nak buat sbb kotak x der...as kata...x der kotak pun x per..nnti saya bwkkan kotak....
adoiiii......
saya layan gak...sbb As & amy ni dah jd regular cust. so hati customer kene jaga beb!!...
& ini ler hasilnyer..kek 1/2kg..Choc moist...
saya tgh rajin...deco ler ngan fondan bagai tu....

Japanese Soufle Cheese Cake with strawberry



Ni pun order dr Amy.....yg ni bukan las menet...heheheh
Japanese Soffle Cheese Cake dg topping blueberry & juga fresh strawberry....
Kali ni utk b'day Alongnyer....
TQ yer Amy....
(Terharu bila Amy bg tau..sumer family dia suker sgt ngan kek2 JHD....mmg puas hati katayer...)...sob2!!! hehehhe..TQ yer Amy

Carrot cake ni order dr CT @ TM, KL....
dah lama CT nak order dr saya....mcm2 halangan yg menimpa....ni kali ke 3
baru ler CT dpt merasa kek JHD....
ni pun memula saya dah tolak dah...sbb las menet....dah tu, kuota saya dah penuhh...
tp CT merayu2..cair hati saya.....
TQ yer CT....smpi gak S.Alam dlm remang senja...heheheh



Juga dr Amy....amy dah lama ngidam nak order CC Man.U utk hubby terchentanyerr.....
sket pun jd lerrr katanyerrr......layan kan jer la.....heheheh
Choc. Cheese Cupcake utk Amy's hubby...

Moist Chocolate Cake


Ni kira order last menet dr Amy...(kene ler accept gak...kang Amy majuk...kuikui)
Moist Choc. Cake utk b'day ayah & adiknyer..

CC Hantaran (Red & White)






Order dr Ain @ Sek. 24 utk hantaran adik iparnyer....
kaler request dr Ain....
tq yer ain...

Order Dr Nurul Fafau





Sempena B'day Nurul, dia order Almond Choc. Brownies & sekotak B.Beri Cheese tart...
Happy b'day Nurul...semoga panjang umur, sihat snetisa, baby pun sihat & murah rezeki...
Amin....

Almond Choc. Brownies

Order dr Inna juga...utk majlis tahlil Allahyarhamah Ibunya...
Al-Fatihah...
TQ yer Inna...


Order dr Rose & Inna...
TQ both of u, coz x jemu lg ngan produk JHD...

Blueberry Cheese tart for hantaran


Order dr Sepupu Rose....tema hijau...
tqvm...
satu kotak - 25 pcs

Stack Wedding Cake - Red White






Wedding cake ni juga order dr Liza @ Unisel....utk wedding kwnnyerr....
dua2 tu Choc. moist cake...mmg challenging nak kasik licin BC tu....dah siap ltk bunga, br realize ada certain area yg x licin...bengang betulll...
TQ yer liza....x jemu2 dgn produck JHD....moga x akan jemu yer...

Giant Carrot Cake


Liza @ Unisel order lg utk monthly birthday celebration...
Macam biasa...mesti carrot cake dgn filling cream cheese...
Warna2 ni, atas request Liza...tp sbb ada berderet kek nak deco ari tu, saya trus blurr idea...sori2 sgt2 yer liza...
TQVM....mmmuaahhh30X

Bucket of roses..



Repeating order from Inna @ Sek. 24...TQ Inna

2 Stack wedding cake - Bright red & White






Order dr Fakrul @ Concorde Hotel, Shah Alam..
2 stacking cake bertema merah cili & putih...
Atas kek sengaja diminta kosong begitu utk diletakkan initial art katanyerr....
TQVM yer Fakrul...